Kirkenes

Nothing Hill
Dr. Palmstrøms vei 15
9901 Kirkenes

Hopp til:

Velkommen til HUB Kirkenes – lokalisert i det pulserende Nothing Hill, Kirkenes.

Vi er et dedikert team bestående av 8 faste ansatte og 2 deltidsansatte ved Sør-Varanger Utvikling. Vår felles målsetning er å jobbe nært med lokalt næringsliv, regionale, nasjonale og internasjonale aktører for å sikre en bærekraftig tilførsel av nødvendige ressurser i form av mennesker, kapital og kompetanse.

Med vår kunnskap, lidenskap og lokale forankring er vi stolte av å være en drivkraft for positiv forandring. Vi tror på samarbeid, innovasjon og en helhetlig tilnærming til regionens vekst.

Takk for at du tar deg tid til å bli kjent med oss. Sammen skaper vi utvikling.

Studier og kurs du kan ta fra Kirkenes

Vårt team

Nina Greiner Iversen

Prosjektleder

Hei! Jeg heter Nina og er prosjektleder for ØFK. Jeg har 12 års erfaring som lærer, prosjektleder og skoleleder ved Kirkenes videregående skole og om lag 4 års erfaring fra privat næringsliv i Sør-Varanger. Min utdannelse inkluderer en Master i Human Resource Management, praktisk pedagogisk utdanning, samt fagkompetanse innen Borderologi og Stedsutvikling.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å bidra til regionens utvikling, og jeg tror at utdanning er en av nøklene til suksess. På bakgrunn av både utdanning og erfaring, er jeg dedikert til å forme morgendagens utdanningsløp og bidra til samfunnsutvikling sammen med dere.

Malene C. Nilsen

Prosjektkoordinator

Hei! Jeg heter Malene, og er prosjektkoordinator for ØFK her i Kirkenes. Etter en bachelorgrad i kommunikasjon og medier og en mastergrad i innovasjon og kunnskapsutvikling som jeg fullførte våren 2022. Ved siden av studiene har jeg vært engasjert i mange studentverv, og etter endt utdanning hadde jeg fortsatt lyst til å engasjere meg for studenter og studier. 

Jeg jobber nå for å gi og synliggjøre de fantastiske mulighetene som kommer ved å tilegne seg ny kunnskap og kompetanse!

Skroll til toppen