Vadsø

​Trivselslaben
Rådhusgata 5
9800 Vadsø

Hopp til:

Velkommen til HUB Vadsø - Øst-Finnmark kunnskapssenter (ØFK), det nye moderne studiesenteret i byen

Trivselslaben AS er stolte samarbeidspartnere av ØFK, og er prosjektkoordinator i arbeidet med å få opp kunnskapssenteret i Vadsø. Gjennom ØFK skal vi fungere som en drivkraft, formidler, og samlingspunkt for kompetanseutvikling i Øst-Finnmark. Vår rolle strekker seg utover å være en sosial og kreativ tenketank; vi er aktivt engasjert i å identifisere og adressere behovene for kompetanseheving spesielt i Vadsø. Gjennom dette partnerskapet styrker vi vårt engasjement for å skape et mer kompetent og trivelig samfunn, ved å bygge broer mellom kunnskap, behov, og muligheter i regionen. Sammen arbeider vi for en lys fremtid i Øst-Finnmark, drevet av lokal kunnskap og innsikt.
 
ØFK sine kurslokaler finner du i det gamle Studiesenteret i underetasjen på Nobile flerbrukshus (Oscarsgate 21, 9800 VADSØ)

Du kan også lese om Øst-Finnmark Kunnskapssenter Vadsø på Vadsø kommune sine nettsider ved å trykke på denne lenken.

Studier og kurs du kan ta fra Vadsø

Vårt team

Lise Aanesen

Prosjektkoordinator for ØFK i Vadsø

Gründer og bedriftseier. Etablerte Trivselslaben i 2013, og har siden jobbet med prosjektutvikling, prosjektledelse, samskaping og innovasjon i mellomrommene mellom privat, offentlig og frivillig sektor. Har tro på at vi samskaping gir styrke til fellesskapet.

Ulf Are Holsbø

Prosjektmedarbeider for ØFK i Vadsø

Daglig leder i Trivselslaben siden 2020. Har bakgrunn som ingeniør og lang fartstid som prosjektleder i privat og kommunal sektor. Er opptatt av å legge til rette for utvikling ut fra lokale forhold, bygget på kunnskap, forskning og systematikk.

Karoline Kvammen Holsbø

Prosjektkoordinator for ØFK i Vadsø

Nyansatt prosjektmedarbeider i Trivselslaben høsten 2023. Vadsø-jente med pedagogisk bakgrunn og et stort nettverk lokalt. Brenner for enkeltmenneskets trivsel, deltakelse og mestring. Karoline representerer den yngre garde her i Trivselslaben.

Skroll til toppen